Om Copenhagen Walking Tours

Vi er autoriserede guider
der giver gode oplevelser

Copenhagen Walking Tours er etableret af en lille gruppe autoriserede guider. Vi arbejder i hele kongeriget, men vores store interesse er at tilbyde kvalitetsbyvandringer i København.

Her på vores hjemmeside præsenterer vi et udvalg af skræddersyede ture for enhver smag og interesse og skulle I have lyst til at lære vores skønne hovedstad bedre at kende, er en byvandring den bedste måde at gøre det på.

Hele året rundt

Vi går hele året – både sommer og vinter – for uanset vejrlig har København altid noget at byde på. Vi glæder os til at vise jer rundt i København.
Vi er lette at få øje på, da vi alle bærer vores emblem synligt på tøjet – og vi er klædt i rødt! En varm hilsen fra Copenhagen Walking Tours – og vi ses i byen…

Officielle Guides

Copenhagen Walking Tours formål er at være med til at formidle Københavns brogede mangfoldighed.
Vi er ikke “faghistorikere”, men har specialiseret os i at genfortælle byens historiske temaer på en underholdende og alment tilgængelig måde.
Vores mange temabyvandringer henvender sig derfor til alle slags grupper
enten det drejer sig om familie- eller firmature, skoleudflugter, kulturarrangementer, pensionist- og studieture,julefrokoster, fødselsdage, polterabends, teambuilding ture eller helt andre formål.
Her på hjemmesiden præsenterer vi et bredt udvalg af “skræddersyede” ture for enhver smag og interesse.