Vælg en side

Om Copenhagen walking tours

Læs mere

Vi er autoriserede guider, der giver gode oplevelser

Copenhagen Walking Tours er etableret af en lille gruppe autoriserede guider. Vi arbejder i hele kongeriget, men vores store interesse er at tilbyde kvalitetsbyvandringer i København.
Her på vores hjemmeside præsenterer vi et udvalg af skræddersyede ture for enhver smag og interesse og skulle I have lyst til at lære vores skønne hovedstad bedre at kende, er en byvandring den bedste måde at gøre det på.

Hele året rundt

Vi går hele året – både sommer og vinter – for uanset vejrlig har København altid noget at byde på. Vi glæder os til at vise jer rundt i København. Vi er lette at få øje på, da vi alle bærer vores emblem synligt på tøjet – og vi er klædt i rødt! En varm hilsen fra Copenhagen Walking Tours – og vi ses i byen.

Officielle guides

Copenhagen Walking Tours formål er at være med til at formidle Københavns brogede mangfoldighed. Vi er ikke “faghistorikere”, men har specialiseret os i at genfortælle byens historiske temaer på en underholdende og alment tilgængelig måde. Vores mange temabyvandringer henvender sig derfor til alle slags grupper enten det drejer sig om familie- eller firmature, skoleudflugter, kulturarrangementer, pensionist- og studieture, julefrokoster, fødselsdage, polterabends, teambuilding ture eller helt andre formål. Her på hjemmesiden præsenterer vi et bredt udvalg af “skræddersyede” ture for enhver smag og interesse.

Generel info om vores guidede ture

Turene

Alle byvandringer er lukkede ture og skal bestilles i forvejen.
Ved afbestilling senere end 7 dage før rundvisningen, betales turens fulde beløb.

Byvandringerne varer typisk mellem 1 ½ - 2 timer.

Tidspunkt

Vores byvandringer gennemføres hele året efter aftale. 

Pris

Minimumspris for en tur er 1500DKK (1-15 personer). Derefter betales 100DKK pr. person. Maksimum antal deltagere pr. gruppe 20 personer. Grupper over 20 deltagere kan evt. deles i to hold.

Entré til Rosenborg slot (tur 5) er ikke indkluderet i prisen herover.

Book en spændende byvandring i København med vores autoriserede og erfarne guides. 

I er altid velkomne til at skrive eller ringe til os på info@copenhagen-walkingtours.dk eller (+45)22568898, hvis I har spørgsmål til vores ture. Ønsker I at bestille en tur, skal I blot udfylde nedenstående bookingformular. I vil herefter modtage en bekræftelse på booking med en formular som skal udfyldes for endelig bekræftelse.

AFBESTILLING: Ved afbestilling senere end 72 timer før turens planlagte start betales turens fulde beløb.

Book guided tur

    Turnummer

    Antal personer
    1-56-1011-15over 15

    Vælg sprog til turen