Vælg en side

Om Copenhagen walking tours

Læs mere

Vi er autoriserede guider, der giver gode oplevelser

Copenhagen Walking Tours er etableret af en lille gruppe autoriserede guider. Vi arbejder i hele kongeriget, men vores store interesse er at tilbyde kvalitetsbyvandringer i København.
Her på vores hjemmeside præsenterer vi et udvalg af skræddersyede ture for enhver smag og interesse og skulle I have lyst til at lære vores skønne hovedstad bedre at kende, er en byvandring den bedste måde at gøre det på.

Hele året rundt

Vi går hele året – både sommer og vinter – for uanset vejrlig har København altid noget at byde på. Vi glæder os til at vise jer rundt i København. Vi er lette at få øje på, da vi alle bærer vores emblem synligt på tøjet – og vi er klædt i rødt! En varm hilsen fra Copenhagen Walking Tours – og vi ses i byen.

Officielle guides

Copenhagen Walking Tours formål er at være med til at formidle Københavns brogede mangfoldighed. Vi er ikke “faghistorikere”, men har specialiseret os i at genfortælle byens historiske temaer på en underholdende og alment tilgængelig måde. Vores mange temabyvandringer henvender sig derfor til alle slags grupper enten det drejer sig om familie- eller firmature, skoleudflugter, kulturarrangementer, pensionist- og studieture, julefrokoster, fødselsdage, polterabends, teambuilding ture eller helt andre formål. Her på hjemmesiden præsenterer vi et bredt udvalg af “skræddersyede” ture for enhver smag og interesse.

Generel info om vores byvandringer i København

Turene

Alle byvandringer er lukkede ture og skal bestilles i forvejen.
Ved afbestilling senere end 7 dage før rundvisningen, betales turens fulde beløb.

Byvandringerne varer typisk mellem 1 ½ - 2 timer.

Tidspunkt

Vores byvandringer gennemføres hele året efter aftale. 

Pris

Minimumspris for en tur er 1500DKK (1-15 personer). Derefter betales 100DKK pr. person. Maksimum antal deltagere pr. gruppe 20 personer. Grupper over 20 deltagere kan evt. deles i to hold.

Entré til Rosenborg slot (tur 5) er ikke indkluderet i prisen herover.

Book en spændende byvandring i København med vores autoriserede og erfarne guides.

I er altid velkomne til at skrive eller ringe til os på info@copenhagen-walkingtours.dk eller (+45)22568898, hvis I har spørgsmål til vores ture. Ønsker I at bestille en tur, skal I blot udfylde nedenstående bookingformular. I vil herefter modtage en bekræftelse på booking med en formular som skal udfyldes for endelig bekræftelse.

AFBESTILLING: Ved afbestilling senere end 72 timer før turens planlagte start betales turens fulde beløb.

All our tours are also available in English

Book byvandring

    Turnummer

    Antal personer

    1-56-1011-15over 15

    Vælg sprog til turen